Mørbrad i hvidvinssauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Marinade:
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 dl. Tamari (Sojasauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
   
  Sauce:
5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
250 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
250 gram Sukkerærter
   
Energi:
KJ total 15972 (3802 kcal)
KJ pr. Pers. 3993 (950 kcal)
Vægt ialt 2579 gram
Vægt pr. Pers. 644 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 619 KJ (147 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 11.2 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)