Bradepandekage med fyld af mandler og honning næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
270 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

85 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
130 gram Sukat, kandiseret Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.

1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
250 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 26456 (6299 kcal)
KJ pr. Pers. 1102 (262 kcal)
Vægt ialt 1422 gram
Vægt pr. Pers. 59 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1859 KJ (442 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 23.3 gram
Kulhydrat 53.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)