Bradepandeæblekage - Æblekage i bradepande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
6 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
 
  Dej:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
375 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 19532 (4650 kcal)
KJ pr. Pers. 1627 (387 kcal)
Vægt ialt 1749 gram
Vægt pr. Pers. 145 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1116 KJ (265 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 13.5 gram
Kulhydrat 33.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)