Helstegt svinemørbrad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
2 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
5 blade Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5120 (1219 kcal)
KJ pr. Pers. 1280 (304 kcal)
Vægt ialt 1342 gram
Vægt pr. Pers. 335 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 381 KJ (90 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)