Hurtig grøntret med kalkun næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Karry
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
   
Energi:
KJ total 4083 (972 kcal)
KJ pr. Pers. 1020 (243 kcal)
Vægt ialt 2034 gram
Vægt pr. Pers. 508 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 200 KJ (47 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)