Torskerognssalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
170 gram Torskerogn, frisk
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Laurbærblade
5 Peberkorn, sorte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
2 spsk. A38 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

A-38 er et syrnet mælkeprodukt, som består af mælk med et fedtindhold på 0,5 til 3,5 %, der er højpasteuriseret, homogeniseret og syrnet med mælkesyrebakterien Lactobacillus Acidophilus.

Det er en mild form for yoghurt/ymer.
20 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
2 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, sort, knust
   
Rugbrød. fuldkorn 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
Karse. frisk
Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Energi:
KJ total 1545 (367 kcal)
KJ pr. Pers. 772 (183 kcal)
Vægt ialt 298 gram
Vægt pr. Pers. 149 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 518 KJ (123 kcal)
Protein 13.1 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)