|
150 |
gram |
Hvedemel150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
50 |
gram |
Margarine50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
0.25 |
tsk. |
Salt0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1 |
dl. |
Kvark. 5+1 dl. Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
500 |
gram |
Kyllingekød, kogt500 gram Kyllingekød, kogt
|
250 |
gram |
Broccoli250 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
|
150 |
gram |
Porre, renset vægt150 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
1 |
spsk. |
Margarine1 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
200 |
gram |
Rød peberfrugt200 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
5 |
|
Æg M/L, hele5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
1.5 |
dl. |
Mælk1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
1 |
dl. |
Kvark. 5+1 dl. Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
3 |
dl. |
Revet, mozzarellaost 45+3 dl. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
KJ total 12831 (3055 kcal)
KJ pr. Pers. 6415 (1527 kcal)
Vægt ialt 2139 gram
Vægt pr. Pers. 1069 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 599 KJ (142 kcal)
Protein 11.3 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 8.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|