Kalkun i paprikasauce med frisk pasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Bacon i tern
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
  Krydderier:
2 tsk. Paprika
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Allround Krydderi
   
Energi:
KJ total 14732 (3507 kcal)
KJ pr. Pers. 3683 (876 kcal)
Vægt ialt 2478 gram
Vægt pr. Pers. 619 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 594 KJ (141 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)