Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkun i paprikasauce med frisk pasta og broccoli næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Bacon i tern
5 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
  Krydderier:
Paprika
Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Allround Krydderi
   
Energi:
KJ total 11119 (2647 kcal)
KJ pr. Pers. 2779 (661 kcal)
Vægt ialt 2470 gram
Vægt pr. Pers. 617 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 450 KJ (107 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 14.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)