Broccolisalat med pinjekerner og bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
125 gram Pastaskruer
150 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   
  Dressing:
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
2 spsk. Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
150 gram Kalkunbacon i skiver
Basilikum, tørret
   
Energi:
KJ total 5932 (1412 kcal)
KJ pr. Pers. 1483 (353 kcal)
Vægt ialt 1122 gram
Vægt pr. Pers. 280 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 528 KJ (125 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)