Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fragilite med jordbærflødeskum næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Bunde:
4 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
100 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

175 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
  Creme:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
250 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 10406 (2477 kcal)
KJ pr. Pers. 2601 (619 kcal)
Vægt ialt 945 gram
Vægt pr. Pers. 236 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1101 KJ (262 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 29.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)