Indonesisk Karrysuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Karry, stærk
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
0.5 ds. Ananasringe konserves 340g. 1 dåse Ananasringe indeholder ca. 565 gram / 350 gram drænet vægt.

Der er 8-10 Ananasringe i en dåse.

1 Ananasring vejer ca. 40 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Evt. rejer og kinakål
   
Energi:
KJ total 3007 (716 kcal)
KJ pr. Pers. 751 (179 kcal)
Vægt ialt 1425 gram
Vægt pr. Pers. 356 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 211 KJ (50 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 5.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)