|
1000 |
gram |
Skært oksekød1000 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
|
600 |
gram |
Løg, pillet vægt600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1500 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
8 |
dl. |
Oksebouillon8 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
|
Laurbærblade2 Laurbærblade
|
10 |
hele |
Peberkorn, sorte10 hele Peberkorn, sorte
|
4 |
stk. |
Allehånde, hel4 stk. Allehånde, hel
|
300 |
gram |
Skinke. røget. kogt300 gram Skinke. røget. kogt
|
|
|
Purløg, frisk Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
|
|
|
|
KJ total 15837 (3770 kcal)
KJ pr. Pers. 3167 (754 kcal)
Vægt ialt 4200 gram
Vægt pr. Pers. 840 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 377 KJ (89 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 8.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|