Skipperlabskovs 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
8 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Laurbærblade
10 hele Peberkorn, sorte
4 stk. Allehånde, hel
300 gram Skinke. røget. kogt
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 15837 (3770 kcal)
KJ pr. Pers. 3167 (754 kcal)
Vægt ialt 4200 gram
Vægt pr. Pers. 840 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 377 KJ (89 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)