Hønsefrikasse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
5 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Ærter og gulerødder i tern 50/50, frost
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 8221 (1957 kcal)
KJ pr. Pers. 2055 (489 kcal)
Vægt ialt 1647 gram
Vægt pr. Pers. 411 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 499 KJ (118 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)