Cajun-skinkeschnitzler med blandede bønner og stegte rødløg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Cajunkrydderi
   
  Salat:
125 gram Hvide bønner. tørrede
125 gram Kidney bønner, tørrede
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
250 gram Grønne bønner, friske
   
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 dl. Sherryvineddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
  Rødløg:
300 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
0.5 dl. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
   
Energi:
KJ total 10322 (2457 kcal)
KJ pr. Pers. 2580 (614 kcal)
Vægt ialt 1784 gram
Vægt pr. Pers. 446 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 578 KJ (137 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 13.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)