Chili con carne med oksefars næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
250 gram Kidneybønner, tørrede Tørrede kidneybønner vejer godt det dobbelte når de er opblødte og kogte.
250 gram Hvide bønner. tørrede
   
750 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød chilipeber
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
3 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 spsk. Chili mild, stødt
1 spsk. Sød chilisauce
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Laurbærblade
0.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 16054 (3822 kcal)
KJ pr. Pers. 3210 (764 kcal)
Vægt ialt 3374 gram
Vægt pr. Pers. 674 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 475 KJ (113 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)