Ovnret med squash næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 tsk. Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
250 gram Cheddarost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 11429 (2721 kcal)
KJ pr. Pers. 2857 (680 kcal)
Vægt ialt 2027 gram
Vægt pr. Pers. 506 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 563 KJ (134 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)