Farseret porre næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 g, Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
2 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Danskvand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Muskat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 7715 (1837 kcal)
KJ pr. Pers. 1928 (459 kcal)
Vægt ialt 1113 gram
Vægt pr. Pers. 278 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 693 KJ (165 kcal)
Protein 10.9 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)