|
500 |
gram |
Porre, renset vægt500 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
|
|
|
500 |
gram |
Svinekød, hakket ca. 10 % fedt500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
60 |
gram |
Hvedemel60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
2 |
dl. |
Letmælk2 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
0.25 |
tsk. |
Peber0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
50 |
gram |
Rasp50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
|
|
|
|
2 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Grøntsagsmos:
|
800 |
gram |
Kartofler til mos, skrællet vægt800 gram Kartofler til mos, skrællet vægt 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
|
100 |
gram |
Knoldselleri, skrællet vægt100 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
|
200 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
100 |
gram |
Rødløg, pillet vægt100 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
5 |
dl. |
Mornaysauce 14%5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
|
|
|
|
KJ total 15076 (3589 kcal)
KJ pr. Pers. 3769 (897 kcal)
Vægt ialt 3112 gram
Vægt pr. Pers. 778 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 484 KJ (115 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 11.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|