Blomkålssuppe 04 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
500 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
10 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5423 (1291 kcal)
KJ pr. Pers. 1355 (322 kcal)
Vægt ialt 2250 gram
Vægt pr. Pers. 562 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 241 KJ (57 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)