Blomkålsgryde med hamburgerryg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
250 gram Perleløg, frost
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
250 gram Hamburgerryg. kogt
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
   
Energi:
KJ total 4043 (962 kcal)
KJ pr. Pers. 1010 (240 kcal)
Vægt ialt 2025 gram
Vægt pr. Pers. 506 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 199 KJ (47 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)