Sommerkål i gryde a la pizza næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
300 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1000 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
300 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 3716 (884 kcal)
KJ pr. Pers. 1858 (442 kcal)
Vægt ialt 2000 gram
Vægt pr. Pers. 1000 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 185 KJ (44 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)