Wienerschnitzel næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kalveschnitzler ca 1 cm. tykke En kalveschnitzl vejer ca 150 g. Skåret af kalvefileter eller inderlår.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dreng:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Ansjos. marineret. konserves 1 ansjosfilet vejer ca. 10 gram
Peberrod, høvlet Høvlet peberrod sælges gerne i bæger med 50 gram.
   
Energi:
KJ total 3882 (924 kcal)
KJ pr. Pers. 970 (231 kcal)
Vægt ialt 813 gram
Vægt pr. Pers. 203 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 477 KJ (113 kcal)
Protein 17.7 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)