Melboller til suppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
65 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   
Energi:
KJ total 5064 (1205 kcal)
KJ pr. Portion 5064 (1205 kcal)
Vægt ialt 400 gram
Vægt pr. Portion 400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1266 KJ (301 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 18.9 gram
Kulhydrat 24.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)