Skinke- og grøntsagsgratin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
400 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
200 gram Skinke. røget. kogt
   
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 6710 (1597 kcal)
KJ pr. Pers. 1677 (399 kcal)
Vægt ialt 1726 gram
Vægt pr. Pers. 431 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 388 KJ (92 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)