Gårdmandens pølsegryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Pølser
500 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
3 tsk. Timian, tørret
2 tsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 11732 (2793 kcal)
KJ pr. Pers. 2933 (698 kcal)
Vægt ialt 3310 gram
Vægt pr. Pers. 827 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 354 KJ (84 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)