Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Porresuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
150 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Timian, tørret
50 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
50 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
0.5 dl. Fløde 13 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 2031 (483 kcal)
KJ pr. Pers. 1015 (241 kcal)
Vægt ialt 920 gram
Vægt pr. Pers. 460 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 220 KJ (52 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)