Blommetærte med marcipan 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  dej:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
500 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  låg:
100 gram Ren rå marcipan
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 17925 (4267 kcal)
KJ pr. Pers. 2240 (533 kcal)
Vægt ialt 1565 gram
Vægt pr. Pers. 195 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1145 KJ (272 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 41.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)