Vanillebagte blommer med låg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Blommer, friske udstenede
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 8373 (1993 kcal)
KJ pr. Pers. 1046 (249 kcal)
Vægt ialt 858 gram
Vægt pr. Pers. 107 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 975 KJ (232 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 13.4 gram
Kulhydrat 26.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)