Blommetærte 04 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
1 Butterdej, rulle 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
   
100 gram Ren rå marcipan
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Smør. usaltet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
30 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

30 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
600 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
  Nøddesirup:
2 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
75 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
1 dl. Fromage frais 0.3 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 21410 (5097 kcal)
KJ pr. stk. 1784 (424 kcal)
Vægt ialt 2000 gram
Vægt pr. stk. 166 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1070 KJ (254 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 33.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)