Bradepandekage med æbler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
5 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
540 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
480 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 27081 (6447 kcal)
KJ pr. Pers. 2256 (537 kcal)
Vægt ialt 2275 gram
Vægt pr. Pers. 189 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1190 KJ (283 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 42.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)