Lammeculotte på pande med stegte kartofler og bagte rødløg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
50 gram Salvie, frisk
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 kvist Rosmarin, frisk
   
1200 gram Lammeculotte
1 skive Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Bagte rødløg:
12 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Stegte kartofler:
1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Rosmarin, frisk
   
 
   
Energi:
KJ total 19686 (4687 kcal)
KJ pr. Pers. 3281 (781 kcal)
Vægt ialt 4237 gram
Vægt pr. Pers. 706 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 464 KJ (110 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)