Tomatsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Laurbærblade
Timian, tørret
   
1000 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 5133 (1222 kcal)
KJ pr. Pers. 1283 (305 kcal)
Vægt ialt 2161 gram
Vægt pr. Pers. 540 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 237 KJ (56 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)