Othellolagkage - Othello lagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
  Creme:
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 vaniljestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
  Pynt:
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
125 gram Ren rå marcipan
   
Energi:
KJ total 14271 (3397 kcal)
KJ pr. Pers. 1189 (283 kcal)
Vægt ialt 1081 gram
Vægt pr. Pers. 90 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1320 KJ (314 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 15.2 gram
Kulhydrat 39.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)