Bananlagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
   
  Creme:
1 brev Kagecreme (pulver) maizena Et brev maizena kagecreme pulver indeholder 90 gram.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 11 gram.
1 dl. 73 gram.
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
125 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
0.5 dl. Nutella 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 alm. glas vejer 350 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Glasur
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Frugtfarve
   
Energi:
KJ total 21848 (5201 kcal)
KJ pr. Pers. 2731 (650 kcal)
Vægt ialt 2009 gram
Vægt pr. Pers. 251 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1087 KJ (258 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 36.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)