Italiensk farsbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
150 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
60 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
10 blade Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 15108 (3597 kcal)
KJ pr. Pers. 2518 (599 kcal)
Vægt ialt 2500 gram
Vægt pr. Pers. 416 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 604 KJ (143 kcal)
Protein 11.6 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 6.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)