Australsk squashtærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 1 Pers.
Ingredienser:
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
250 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
50 gram Cheddarost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5650 (1345 kcal)
KJ pr. Pers. 5650 (1345 kcal)
Vægt ialt 817 gram
Vægt pr. Pers. 817 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 691 KJ (164 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)