Bedstemorkage (diabetes) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
30 gram Mayonnaise. fedtreduceret 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
20 gram Skummetmælkspulver 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
30 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Perfect Sød (Sødemiddel) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Perfect Sød er et flydende sukkererstatning
Dosering:
1 tsk. = 44 gram sukker
1.1 dl. = 1000 gram sukker
1 tsk. Vaniljeessens
0.5 tsk. Mandelessens
10 gram Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Æblemos:
125 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
0.5 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljeessens
   
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
1 tsk. Perfect Sød (Sødemiddel) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Perfect Sød er et flydende sukkererstatning
Dosering:
1 tsk. = 44 gram sukker
1.1 dl. = 1000 gram sukker
   
   
Energi:
KJ total 2274 (541 kcal)
KJ pr. Pers. 568 (135 kcal)
Vægt ialt 372 gram
Vægt pr. Pers. 93 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 610 KJ (145 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 15.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)