Fars risret næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
3 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Cayennepeber
evt. Chili, stødt
   
   
Energi:
KJ total 10745 (2558 kcal)
KJ pr. Pers. 2686 (639 kcal)
Vægt ialt 3265 gram
Vægt pr. Pers. 816 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 329 KJ (78 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)