Afrikansk kødtimbale næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
200 gram Tørrede abrikoser 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. vejer ca. 50 gram
3 tsk. Karry, madras
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 skive Hvidt brød uden skorpe 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
25 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
6 Laurbærblade
   
Energi:
KJ total 7142 (1700 kcal)
KJ pr. Pers. 1785 (425 kcal)
Vægt ialt 1215 gram
Vægt pr. Pers. 303 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 587 KJ (139 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)