Italiensk landbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 2 Brød
Ingredienser:
  Surdej:
30 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Dej:
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

675 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 13981 (3328 kcal)
KJ pr. Brød 6990 (1664 kcal)
Vægt ialt 1408 gram
Vægt pr. Brød 704 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 993 KJ (236 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 44.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)