Focaccia (toscansk fladbrød) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 1 stk.
Ingredienser:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Gær, frisk
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Rosmarin, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 7612 (1812 kcal)
KJ pr. stk. 7612 (1812 kcal)
Vægt ialt 1054 gram
Vægt pr. stk. 1054 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 722 KJ (171 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 36.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)