Pasta med kyllingelever næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kyllingelever
   
150 gram Bacon i tern
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 lille Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
   
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Laurbærblade
15 blade Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
0.5 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
150 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 6375 (1517 kcal)
KJ pr. Pers. 3187 (758 kcal)
Vægt ialt 1154 gram
Vægt pr. Pers. 577 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 552 KJ (131 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 12.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)