Squashkage (fedtfattig) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
1 spsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 10630 (2531 kcal)
KJ pr. Pers. 885 (210 kcal)
Vægt ialt 1032 gram
Vægt pr. Pers. 86 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1029 KJ (245 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 43.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)