Hybensuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Hybenskaller (renset vægt) Hyben svinder med ca 50% ved rensning.
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2 spsk. Ideal B Jævning U / farve
   
Energi:
KJ total 2303 (548 kcal)
KJ pr. Pers. 575 (137 kcal)
Vægt ialt 1880 gram
Vægt pr. Pers. 470 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 122 KJ (29 kcal)
Protein 0.1 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)