Kalkun cordon bleu næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kalkunschnitzel
4 skiver Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
8 store Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Grøntsager:
300 gram Rosenkål, renset vægt renset vægt
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
250 gram Grønne bønner. frost
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 7284 (1734 kcal)
KJ pr. Pers. 1821 (433 kcal)
Vægt ialt 2572 gram
Vægt pr. Pers. 643 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 283 KJ (67 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 14.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)