Kartoffelsuppe med squash og porre (Fedtfattig) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
10 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 kvist Timian, tørret
1 Laurbærblade
250 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 3653 (869 kcal)
KJ pr. Pers. 913 (217 kcal)
Vægt ialt 2200 gram
Vægt pr. Pers. 550 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 166 KJ (39 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 1.1 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)