Oksemørbradbøffer med rødvinssauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
700 gram Oksemørbrad, afpudset
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
100 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Kulør
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1000 gram Små kartofler, kogte pillet vægt
   
Energi:
KJ total 14342 (3414 kcal)
KJ pr. Pers. 3585 (853 kcal)
Vægt ialt 2453 gram
Vægt pr. Pers. 613 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 584 KJ (139 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)