Indbagt oksemørbrad med champignon sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Oksemørbrad, afpudset
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
   
  Pensling:
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
300 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
80 gram Flødeost med urter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
Cayennepeber
   
  Sauce:
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 30691 (7307 kcal)
KJ pr. Pers. 3836 (913 kcal)
Vægt ialt 4039 gram
Vægt pr. Pers. 504 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 759 KJ (180 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 11.8 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)