Stuvede kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kogte kolde kartofler
   
  Stuvning:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber, hvid
   
Energi:
KJ total 5822 (1386 kcal)
KJ pr. Pers. 1455 (346 kcal)
Vægt ialt 1372 gram
Vægt pr. Pers. 343 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (101 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 13.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)