Ratatouille næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
300 gram Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
3 dl. Hvidvin. medium 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4605 (1096 kcal)
KJ pr. Pers. 1151 (274 kcal)
Vægt ialt 2207 gram
Vægt pr. Pers. 551 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 208 KJ (49 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)